Surprinde-l pe cel iubit cu un cadou, o sedinta foto de neuitat. 

Cate sedinte foto ai facut pana acum? Poate ca nici una, asa ca merita sa te rasfeti si cu asa ceva. Ai toate motivele pentru asta.

Nu vei sti sa alegi. Tocmai de aceea exista fotograful profesionist. In unele cazuri nici nu trebuie sa alegi, e pura stare de spirit, spontana decizie. Discutam, selectam, ne dam seama impreuna ce e mai bine si de ce. Desigur, cand vorbim de copii suntem prin natura firii dedicati sa ii protejam asa ca recomand mai intai sedinte foto in studio, daca timpul nu ne este favorabil.

Si totusi…de ce o sedinta foto. Nu iti va spune nimeni sa alegi sau nu. Doar gandeste-te: momentele speciale au nevoie sa fie sarbatorite si marcate ca atare. O sedinta foto este experienta care iti inrameaza amintirile si indiferent despre ce tip de eveniment este vorba fotografiile nu au cum sa nu existe. In plus, sa recunoastem cinstit; cu totii ne dorim sa jucam un rol pe o scena a reflectoarelor. Nu ne dam seama de asta, dar suntem un rol principal in vietile noastre si a altora. Trebuie doar sa cream si cadrul perfect pentru asta, sa ne amintim asta.

Cum timpul nu il putem opri in loc, cum nu avem alte sanse de a prelungi momentele speciale din viata noastra am invatat sa punem fotografia in slujba asta. Sa ne faca sa ne amintim cu drag de fiecare moment unic, sa ne reproduca exact acel loc, acea stare, acel cadru in care am fost candva.

Iti ofer sedinte nu pentru ca sunt la moda, nu pentru ca si altii o fac. De fapt sedinta foto este despre tine si dedicata tie in primul rand. Cand vei pune pret pe asta vei sti ce iti doresti.

Sedinta foto LOVE STORY

Sedinta foto maternity

Sedinta foto  newborn

Sedinta foto family

Sedinta fashion