Bun venit!

In primul rand, felicitari si multumesc pentru interesul acordat pentru Ionut Platon Photography!

Cata emotie pentru tine si familia ta! Insa nunta este un task si o provocare; cu sinceritate spus, nu iti va fi usor. A selecta un artist care sa spuna povestea ta este poate una din cele mai importante decizii ce le vei lua in decursul lunilor ce vor urma. Desigur, meniul si multe alte aspecte sunt de asemenea importante in cadrul nuntii, insa acestea nu au urmari pe termen lung.

Telul meu de fotograf este sa iti spun si prezint povestea nuntii tale in cel mai interesant si flatant mod cu putinta. Fiecare eveniment de acest gen este tratat ca atare, cu atentia cuvenita. Ce poate fi mai important daca nu a oferi familiei cele mai spectaculoase imagini si cadre, fotografii ce vin cu entuziasm, acum si peste generatii mai tarziu?

Rezultatul va fi crearea unei amintiri si mosteniri pentru familia ta! Responsabilitatea nuntii tale este tratata cu maxima seriozitate.

Aici vei gasi informatii despre pachete si oferte de pret. Poti oricand sa fii curios, sa imi adresezi intrebari si totodata sa iti gasesti raspunsul la acestea. Te astept oricand sa discutam.

Ionut Platon.

[super_form id=”9833″]