• În ce localităţi oferi servicii?

  Vă ofer serviciile pentru orice localitate din ţară. Pentru alte localităţi în afara judetului Suceava, în funcţie de distanţa faţă de Suceava şi de programul nunţii, este posibil să existe costuri suplimentare.

 • Ne-am hotărât să lucrăm împreună, care sunt etapele următoare?

  Prima etapă este să încheiem contractul.– .La semnarea contractului se va plăti un avans,  acesta constituie garanţia pentru rezervarea datei. Nu voi putea rezerva o dată înainte de achitarea acestui avans. După achitarea avansului considerăm data nunţii rezervată. Înainte de nuntă cu aproximativ 1-2 săptămâni vom stabili împreună detaliile legate de programul acesteia, urmând să mă prezint la eveniment la data şi ora specificată. În termen de 2-3 zile calendaristice după nuntă se va achita jumatate din suma contractata si la primirea materielelor se va achita suma rămasă. Dacă după nuntă se adaugă produse sau servicii opţionale acestea se vor achita la momentul comandării lor.

 • Am dori să facem un contract însă nu putem să ajungem în Suceava sa ne întâlnim. Cum putem contracta în acest caz?

  Deşi prefer să avem o discuţie faţă în faţă cu mirii există situaţii în care acest lucru nu este posibil, ei fiind în altă ţară sau la o distanţă mare faţă de Suceava. Dacă nu aveţi posibilitatea să ne întâlnim putem semna contractul pe cale electronică, şi puteţi face plata facturii de avans prin bancă. Este cea mai simplă metodă de a avea data rezervată, chiar dacă nu ne putem vedea decât cu puţin timp inaintea nunţii. În acest caz este totuşi de preferat să avem una sau mai multe discuţii telefonice în care să ne asigurăm că vă voi oferi ceea ce vă doriţi.

 • În cât timp vom putea vedea fotografiile de la nuntă?

  Pentru a asigura maximul de calitate serviciilor mele utilizez pentru fotografiere un format de fişier special (RAW), ce nu poate fi vizualizat decât cu programe dedicate. Fotografiile trebuie să treacă printr-o fază de selecţie şi apoi printr-una de prelucrare digitală ce se încheie cu conversia fotografiilor procesate în formatul JPG. De îndată ce sunt finalizate aceste etape fotografiile vor fi disponibile sub formă de link pentru a le downloada de pe serverul ionutplaton.eu. Termenul este de 3-6 săptămâni după nuntă. În mod tipic, datorită aglomerarii  de evenimente din timpul verii, pentru nunţile aflate spre sfârşitul sezonului (după luna august) termenul va tinde către maximul de 6 săptămâni.

 • Care este termenul pentru livrarea albumelor şi DVD-urilor finale?

  După ce sunt disponibile fotografiile procesate urmează etapa de retuşare (dacă s-a optat pentru acest serviciu) şi de realizare a design-ului pentru albume. Doar după ce este disponibilă grafica albumelor voi comanda aceste albume la producător. Albumele sunt produse unicat fabricate pe bază de comandă. Acest lucru adaugă 2-3 săptămâni pentru producerea albumului. Astfel, termenul de livrare pentru albume si restul materialelor este  de 45 zile, în funcţie şi de complexitatea serviciilor alese şi numărul de albume.

 • Când trebuie să alegem tipul de album şi configuraţia acestuia?

  Eu voi comanda albumele doar după ce este finalizată grafica pentru acestea. Astfel, puteţi să vă hotărâţi asupra tipului de album şi a configuraţiei de pagini şi dimensiuni până în momentul în care voi începe realizarea design-ului. Se pot adăuga pagini chiar şi după ce vedeţi prima variantă a design-ului.

 • Putem să ne alegem fotografiile pentru album?

  Da, chiar va recomand sa alegetii fotografiile totusi  sunt deschis la opţiunea de a sugera o mică listă cu fotografii alese de mine, de care să ţin cont în momentul realizării design-ului. Doresc totuși ca stilul meu să se păstreze în toate albumele pe care le realizez .Dacă în termen de 7 zile calendaristice de la primirea fotografiilor în format electronic  nu aveti timp sa trimiteți o lista cu fotografii favorite voi realiza albumul cu fotografii alese de mine, urmând să se facă eventuale modificări după ce este gata prima variantă de design.

 • Este posibil să vedem design-ul albumului înainte de a fi comandat?

  Deoarece fotografia este ceva foarte subiectiv consider că este util să vă ofer posibilitatea de a vedea grafica pentru album înainte ca acesta să fie realizat fizic deoarece nu se mai poate modifica o dată comandat sau asamblat. În această etapă aveţi posibilitatea să îmi sugeraţi mici modificări. Îmi rezerv dreptul de a nu modifica design-ul pentru mai mult de 40% din paginile albumului.

 • Putem să comandăm albume sau servicii suplimentare după nuntă?

  Este posibil să comandaţi orice produs sau serviciu opţional după nuntă.