Fotograf de nunta in Suceava/Botosani/Radauti/Humor/Falticeni

Ionut Platon, fotograf de nunta pentru evenimente in Suceava, Botosani, Radauti, Humor, Falticeni, ofera mireselor din astfel de zone fotografii unice. Urmeaza sa te casatoresti? Cine va fi fotograful tau? Iata o lista cu cateva lucruri pe care ar trebui sa le ai in vedere pentru alegerea unui fotograf de nunta in Suceava, Botosani, Radauti, Humor sau Falticeni.
Personalitatea
Cand faci selectia unui fotograf de nunta ai de fapt de selectat mai mult decat o simpla persoana care sa iti faca fotografiile in ziua nuntii. Trebuie sa alegi pe cel care iti va fi alaturi, tie si familiei, celor dragi, grupului prezent la eveniment, pe toata durata acestuia. Personalitatea este o parte importanta in procesul de selectie, aspect ce nu ar trebui uitat sau subestimat intr-un fel sau altul.
Personalitatea fotografului ales poate da tonul intregii nunti, a petrecerii mult asteptata. Nu in ultimul rand, poate avea impact in fotografiile de nunta rezultate. Vei avea mai multe sanse sa colaborezi cu un astfel de fotograf si mai tarziu, luand in calcul sesiunea foto de logodna si pana dupa realizarea albumului cu fotografii de nunta.
Pretul
In timp ce pretul este mereu un factor de decizie in alegerea unui fotograf de nunta pentru Suceava, Botosani, Radauti, Humor, Falticeni, nu ar trebui totusi sa fie singurul aspect care conteaza. Se aud destul de des povesti dezamagitoare ale mireselor care si-au ales fotograful de nunta pe baza pretului cerut. In cele din urma se dovedeste a fi o alegere neinspirata. Pana la urma, tot ceea ce iti ramane de la nunta sunt fotografiile.
Albumele de nunta
Ce ai de gand sa faci cu fotografiile de la nunta? Cei mai multi prefera sa le includa intr-un album de un design impresionant, la fel ca si evenimentul in sine. Fotograful ar trebui sa iti puna la dispozitie un astfel de album. Nu subestima importanta unui album cu fotografiile de nunta. Acesta este de fapt prima mostenire si amintire de familie ce dainuie in timp, se pastreaza cu drag si iti aminteste pentru totdeauna de nunta ta.
Cand alegi fotograful de nunta pentru Suceava, Botosani, Radauti, Humor sau Falticeni ar trebui sa alegi de asemenea si un album de nunta care sa va reprezinte. Sunt de o varietate de tipuri, marimi si design-uri. Iata ce ar trebui sa intrebi cu privire la acestea:
Cate pagini are albumul?
Cate fotografii se includ in albumul de nunta?
Ce optiuni ale tipului de piele exista pentru albumul meu de nunta?

Durata
Un aspect adesea trecut cu vederea cand vine vorba de alegerea unui fotograf de nunta este numarul de ore pe care fotogaful il acorda evenimentului. De regula, dorinta este aceea de a-l avea prezent pe fotograf in toate momentele importante pe parcursul nuntii. Pana la urma, pentru asta il vei angaja. Acestea fiind spuse, durata medie a sesiunilor foto pe care fotograful ti-o va oferi este de 8-10 ore.
Atentie insa. Unii fotografi din Suceava, Botosani, Radauti, Humor sau Falticeni ofera reduceri de pret insa si timpul pe care il vor acorda evenimentului va fi unul mai scurt. Pot fi costuri ascunse in asta si de regula, pana cand sa iti dai seama, este deja prea tarziu.
Numarul de fotografii de nunta
Cati fotografi vei avea la nunta? De obicei se necesita in medie 2 fotografi. Asta iti asigura ca fotograful sa se axeze in special pe grupul de nuntasi si in egala masura sa supravegheze tot ce se intampla, permitand celui de-al doilea fotograf sa isi faca treaba in acelasi timp. Actionand astfel, nevoile nuntii sunt cel mai bine indeplinite, fara ca un detaliu sa scape din atentia fotografului.

Ionut Platon Photography este fotograf pentru nunti cu destinatii diverse,. de la Suceava sau Botosani la Radauti, Humor sau Falticeni Pentru mai multe informatii vizitati pagina oficiala www.ionutplaton.eu.