Albumul anilor ce trec – eu, tu , voi si albumul foto de familie

Cu totii avem cel putin o fotografie hazlie din copilarie. Pe atunci exista o oarecare limita in a fotografia, asa ca efortul parintilor s-a rezumat la a avea amintire cate o fotografie de la fiecare an aniversar al copiilor. Acum putem mai mult si ne dorim mai mult. A devenit un soi de traditie in orice familie ca cel putin o data sa treaca pragul unui studio al unui fotograf profesionist. Asta din dorinta de a bifa un album de familie.

Despre fotografie de familie si studio, cum se desfasoara totul si ce asteptari are fiecare am puteam vorbi cu anii. Pur si simplu orice familie isi doreste la un moment dat sa marcheze un eveniment in familie sau o zi oarecare sa o transforme in moment de bucurie. Se bucura unii de altii, se aniverseaza unii pe altii si merita sa fie surprinsi, cu totii, in ipostaze de reala admiratie.

Fotografia de familie o definesc simplu: cu si despre parinti cu emotie, cu si despre copii de orice varsta. Nu suntem noi ca americanii care isi fac pana si felicitarile de sarbatori cu chipul familiei, insa preferam si noi amintiri de acest gen. Asa ca cei mici iau locul simbolic al unui spiridus, al unui iepuras, cadou simbolic in cadrul unei familii. Parintii raman ca drept protectori, in ipostaze serioase si totusi mai emotionati ca niciodata.

De ce in studio. Fotografia de familie pare sa fie o reala aventura mai ales daca avem loc liber sub soare. Doar ca din spirit de protectie mai ales pentru cei mici sedinta foto in studio este de preferat. In plus sunt si elemente de decor care se pot schimba cu mult mai usor, sunt cadre diverse si timp indelungat.

Pe scurt spus, indiferent de timp, anotimp, varsta si eveniment in familie studioul este mereu plin. Plin de familii ce doresc sa isi faca un album al anilor ce trec. Vom fi eu si voi, in orice formula credeti ca va reprezinta. Doar ca e musai sa fie dorinta, sa credeti in asta. Eu sunt in umbra si va las pe voi sa fiti o familie, sa va bucurati unii de altii si sa va prezentati, de la mic la mare.

Cu promisiunea ca fiecare album sa fie realizat cat mai repede familiile pleaca de la studio cu zambetul pe buze. Asta inseamna adevarata rasplata a unui fotograf!